Groene parel – fotograaf van de week: “Hello Robot”, klas juf Gerda en juf Katrien

refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/atb5EDnuNkPGDqLsaumfE1Bi-8eblqG0WEFI_0f2FW9IgOrJDtdun6zK6XiATCKT

De wondere wereld van de robots… de klassen van juf Gerda en juf Katrien maakten kennis met tal van robots in het Design-museum in Gent. Onze gids nam ons mee op sleeptouw. De eerste robot die we te zien kregen, was direct een schot in de roos bij de star wars-fans onder de kinderen (… wat keken ze er naar uit !) : de echte R2-D2 was met speciale begeleiding helemaal overgevlogen voor deze tentoonstelling. Wisten jullie trouwens dat hij eigenlijk geen echte robot is? Tijdens de filmopnames zat er een persoon in R2-D2, die hem zo deed rondwandelen.
Verder was er een persoon die een exacte robot-kopie van zichzelf gemaakt had … net een echte tweeling! We kregen ook heel wat spullen te zien die 3d-printers kunnen maken… stoelen, bruggen,… En wat dacht je van een computer die zelf zijn teksten verzint en neerpent? Een knuffelzeehond om eenzame mensen op te beuren? Een winkelkarretje dat helemaal alleen van de winkel tot bij je thuis rijdt? En een robot-hondje dat staat te kwispelen als je thuis komt?