groene parel – op 2-daagse met de klas van juf Vanessa en juf Greet

*Ik vond de hotdogs en de spaghetti heel lekker.  De lasershoot vond ik leuk. De alpaca’s ook.  Op mijn ipad vond ik leuk en de rest was saai. Arif
*Dit was leuk: pijl en boog, lasershoot, hotdog, dieren, kampvuur. Slapen vond  ik zeer leuk! Eigenlijk vond ik alles leuk.   Christophe
*Lasershoot was heel leuk en het boogschieten ook. Ik heb lekkere spaghetti gegeten. Het was leuk op ons consoles. We hebben naar de dieren gekeken en ik vond de kittens leuk en schattig. Ik vond de tomatensoep en de hotdogs lekker. Gülseren
*Het lasershooten vond ik leuk. Ik vond het buitenspelen super leuk met Luna, Siebe, Thibau, Nick en Hanne. Ik vond het eten super lekker. Het zingen aan het kampvuur was leuk, het praten was gezellig. Isa
*De rare lama heb ik geknuffeld. Alle lama’s zijn super schattig Dit was leuk: de hotdogs, leuke hond, het kampvuur, het lasershooten, pijl en boog. Het was een leuke 2 daagse. Het was ook raar. Kane
*Vond ik leuk: Boogschieten, lazershooten, alpaca’s, fietsen, touwtrekken. Ik vond eigenlijk alles leuk. Dempsey
*Ik vond het kampvuur en de 2daagse super leuk. Ook het boogschieten, de lasershoot en de alpaca’s. Er waren ook babykatjes, het waren er 4. Ze waren klein en schattig. Het zingen was ook heel erg leuk. Yarina
*Ik vond alles leuk. We mochten de dieren eten geven. Brent
We mochten de alpaca’s eten geven. We hebben ook gelasershoot en met pijl en boog geschoten. Quinten
*Het was super!! De alpaca’s waren heel lief en we mochten ze eten geven. Hanne
*Het kampvuur was heel leuk! We hebben marshmallows boven het kampvuur gehouden en daarna waren die heel lekker!We mochten de alpaca’s eten geven, dat was fijn. En ook het lasershooten was tof. Thibau
*We deden boogschieten en lasershooten. We vierden ook mijn verjaardag!! Mama had wel 3 lekkere cakes gebakken!!  Devon
*Ik vond het leukste op 2-daagse het pijl en boog schieten. En ook ‘the battles’ was een fijn spel! Zeker de uitdagingen die we buiten deden! Ook het kampvuur en het zingen was tof!!  Siebe
*Het waren mooie dieren en ook hele lieve mensen! Onze badkamer vond ik ook heel mooi!! Luna
*We mochten de alpaca’s eten geven. We deden lasershooten en boogschieten! Nick
*Het was heel leuk bij de diertjes. Het lasershooten en boogschieten was heel leuk! De matrassen mochten een beetje minder hard. Chesney

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "invalid_grant",
  "error_description": "Bad Request"
}
See here for documentation.