Groene parel – Sport tweedaagse juf Ankie en juf Katrien (deel 1/6)

refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/atb5EDnuNkPGDqLsaumfE1Bi-8eblqG0WEFI_0f2FW9IgOrJDtdun6zK6XiATCKT

Op maandag 18 en dinsdag 19 september gingen we met de klas van Juf Katrien en Juf Ankie op sport-tweedaagse naar Wachtebeke.

Wat werd dit een spannend avontuur! We reden met de fiets en een busje naar Puyenbroek.  Na onze picknick gingen we klimmen. We kregen allemaal een echte klimgordel en probeerden op de hoge klimmuur steeds hoger en hoger te geraken. Iedereen deed mee en het was heel leuk om te zien dat kinderen die niet goed durfden toch ook eens probeerden. Na het klimmen gingen we in de sporthal circustechnieken doen. Koorddansen, diabolo, evenwicht-oefeningen, stelten, jongleren, enz…  Iedereen werd een echte circusartiest!

Na deze twee leuke ervaringen, mochten we eindelijk onze kamers zien. Iedereen was druk in de weer met wie bij wie zou liggen. Na een uurtje was iedereen geïnstalleerd en gingen we richting zwembad. Daar keken de kinderen enorm naar uit! Er werd dan ook heel veel gedoken, geschoven en gezwommen!

Wat hadden we daarna honger! In het restaurant stond al een heerlijke maaltijd klaar en konden we onze buikjes lekker rond eten. Na nog een kort spel buiten, vertelde Juf Katrien nog een verhaaltje en vielen alle kinderen heel vlug in slaap!

Na een stevig ontbijt verkenden we de volgende dag het dierenpark en reden we richting speeltuin. Dit was ook alweer heel leuk!

Na nogmaals een lekkere maaltijd en een ijsje, keerden we met de fiets en het busje terug naar de Vinderij.